WARNING!

WARNING! Be careful of this blog. You might get fatter.

Thursday, 29 March 2012

perasaan biadap

sekarang pukul 4.28 pagi.

Kenapa sekarang ada satu perasaan yang berdebar-debar. Perasaan macam budak tengah angau. tapi tatau angau kat sapa. ataupun sedang miss somebody. adakah sebab aku menahan diri dari mengucapkan kata2 jiwang pada ehem ehem sejak beberapa hari ni. atau pun hanyalah dari Allah yang cuba buat aku rindu pada dia kembali.

oh..jiwang nya sekarang..

oh rasa macam tanak tido..
(lantas main cut the rope iaitu apps dari google chrome yang baru di download)

bila diri semakin dekat dengan Allah, Dia datangkan pada kita ujian2 seperti 100 episode One piece yang belum ditengok. tak pun ketidak bolehan untuk solat.

Apakah maksud perasaan ini..perasaan biadap..

betulkah tidak boleh seseorang mengucapkan kata-kata jiwang karut marut pada silang jantina (laki n pompan) jika masih belum berkahwin. mungkin untuk mengelak dari berkhalwat. ustazah cakap kalau skype pon dikira berkhalwat..apatah lagi bergayut kat tepon bedua-an..buat masa ni aku elakkan sajela..

oh ngantuk tapi tanak tido.

eh hujanla.

o oh lapa.

hemm...

oo makk petir...! kena tutup pc ke.. malasnya..

mesti takleh tido..
oh well goodnite. thanks for reading.

Bersabarlah wahai jantan-jantan kat luar sana...