WARNING!

WARNING! Be careful of this blog. You might get fatter.

Sunday, 11 March 2012

ice cream biadap sedap!

gemuk pun gemukla.. temptation untuk tolak ice cream agak susah lagi2 kalau ice cream tu versi coklat ice cream. u like Twix candy bar? well, I found kat Jaya Grocer, Empire Gallery, Subang, Twix ice cream! Bukan tu je, Sneakers, Milkyway and also 'Its it' yang aku ta penah jumpa tapi sedap.


'It's it' 
-the original ice cream treat
Creamy vanilla ice cream sandwiched with cake (hint of cinnamon) and dipped in thin chocolate coat. slurpp..

 Kononnya San Francisco's tradition since 1928 - ni yang buat rasa nak beli at the first place. kalau sejak 1928 mestila sedap kan...yup! it was..

unwrapping..

the vanilla ice cream bursting asking to be licked....

 ho yeay.. terkenang zaman kanak2 di U.S..

i'll rate this 3.5/5 (kedekut skit kasi)



Twix ice cream
My favourite candy bar, the ice cream version *o* 


Even my niece tak sabar nak rasa (jangan harap aku nak kasi)

unwrapping the RM5.70 ice cream candy bar..

eating the creamy light twix.. I'll rate this 4/5

I don't know what ice cream could be a 5/5. what do you think? Do you have any ice cream experiences worth 5/5? Let me know in the comments.