WARNING!

WARNING! Be careful of this blog. You might get fatter.

Monday, 2 May 2011

Memang biadap betul biadap

Aku baru nak buat url aku 'biadap' tapi da ada orang lain yang biadap letak biadap. Biadap betul.

Well. Since ni post pertama, I wanna say...em. well I dont have anything much to say. Cuma, akhirnya ada satu tempat untuk luah tempat yg leh randomly letak anything what Im thinking of. Aku nak terlebih biadap dan kurang ajar pon tk apa sebab blog ni da biadap da pon.Yeay for me! Harap ta masok neraka.

Biadap betul aku ni kan. Terus cerita panjang tanpa intro2.
Assalammualaikum dan salam sejahtera buat korang semua yang cantik2 dan kacak2. yang kurang cantik dan kurang kacak jgnlah sedih. yg penting dalaman korang cantik (harap2la).

OK since da tak biadap, let's see what Im thinking rite now.

I think if I have kids I want them to either take these courses only:
  1. Accountant
  2. Banking
  3. Chef

dan takkan benarkan diorang amek architecture! tapi kalau bakat diorang da terserlah sgt bagi jela. apakan daya kalau darah seni aku mengalir ke anak dan dia meng-embrace kannya lebih dari maknya.. HAHAHAHAHA... whatever.. wtf am i writing. I shud be doing my design. chow.