WARNING!

WARNING! Be careful of this blog. You might get fatter.

Friday, 20 May 2011

Lawak yang biadap 1

Komik strip dari Lawak Kampus written by Keith memang best. Tapi kadang2 ada je yang kurang skit. tapi takpa, bacala satu strip yang dia buat ni, biadap betul..


Haha. Banyak pengajaran dari lawak biadap Keith ni. 

  1. Oh baby comel dan tak comel. Kasihannya jika baby kurang comel. Tak apa asalkan sihat. Tapi yang tak sihat, bersyukurlah dengan ujian yang diberi, kerana anda bakal dapat habuan diakhir nanti (kalau lepas lah ujian tu).
  2. Tahan diri dari memaki dan berkelakuan biadap terhadap orang, lagi2 terhadap fizikal appearance. Luaran manusia tak kesah la macam mana, tapi kalau benda tu memalukan orang tu, seperti memakai baju yang hodoh, tergurlah senyap2 dengan ayat yang manis 7x, then the bad news.
  3. Kau ingat kau comel sangat? Cuba bayangkan anda berada di tempat mereka yang tidak comel. Memang susah nak anggap semua sama. Yang penting, dalaman kena comel. Manusia paling comel is Nabi Muhammad saw.

Cuti dah menjelma, apakah yang kalian lakukan untuk penuhinya dengan begitu manfaat? Leave in the comments. Ok chow.