WARNING!

WARNING! Be careful of this blog. You might get fatter.

Wednesday, 4 May 2011

Korset biadap

my cousin said to me if nak tido, pakai seluar ketat then nanti punggung akan kecil. adik aku buat and katanya berkesan. and ada jual kat smart shop satu tali pinggang khas untuk latih kempiskan perut and lelama katanya akan tumbuh 6pax. so menurut teori2 ini, aku pakaila korset yang mak aku kasi sebab dia salah beli saiz. maka aku pakai untuk sejam. lepas guling2, studi2, lalai2 di tenet, aku rasa senak. BIADAP PUNYA KORSET. perasaan senak tak selesa sungguh.. harap2 tu tanda2 6pax bakal tumbuh. hahahaha...


 Ni korset lelaki. WOW..


Ni korset tindik. BIADAPKAN!?

Makcik ni paling biadap.


ni aku tengah pakai korset.


notes before i leave:
  1. pray for my paper tomorrow
  2. my dad said nasi goreng kampung biadap ku sedap :D
  3. My final project is near! Biadap sungguh.
Ok. chow